WeL Inspectie, Over

Al ruim 10 jaar staan wij elke ochtend op met één doel: het realiseren van een gezonde werk- en leefomgeving.


Wij richten ons op veilig drinkwater en een gezond binnenklimaat. Een belangrijke taak, waarbij de geldende wet- en regelgeving en de veiligheid en het comfort voor gebruikers, eigenaren en beheerders onze drijfveer vormt.

Wat onderscheid WeL Inspectie?
‘Wat wij doen, doen wij goed’, dat is onze focus en dat is waar wij als team voor gaan. Wij hoeven niet de grootste, de meest uitgesproken of de belangrijkste te zijn. Wij streven naar één ding: dat wij de beste zijn in wat wij doen. Onze klanten staan hierin voorop. Meedenken, proactief, betrouwbaar handelen en net dat stapje extra zetten voor het ‘wow’ effect bij de oplevering. Dat is wat wij doen!

Voor wie?

Wij werken voor opdrachtgevers in de volgende sectoren:

  • Installateurs
  • Care & Cure (zorginstellingen, ziekenhuizen)
  • Vastgoedbeheerder
  • (Semi)-overheid (gemeente, onderwijs, woningcorporaties)
  • Leisure (hotellerie en recreatie)
  • Industrie

Houten & Kerkrade

Vanaf 2011 is WeL Inspectie landelijk actief als partner in Water en Lucht. Destijds in vogelvlucht opgestart door drie ondernemers en uitgegroeid tot vakkundig adviesbureau met een uitgebreid pakket aan diensten. In 2017 trok de Wel Inspectie caravan richting het zuiden van het land, richting legionella adviesbureau ArWi Facilities om precies te zijn. Na een periode van projectmatig samenwerken en uitwisseling van kennis hebben WeL Inspectie en ArWi Facilities de handen in één geslagen. Begin 2019 zijn WeL Inspectie en Arwi Facilities officieel gefuseerd en verdergegaan onder het WeL Inspectie label. Een mooie samensmelting van diensten, kennis en klanten..

wel-groep